Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Hold den bedste omsorgssamtale

Vil du lære, hvordan du holder den bedste omsorgssamtale?
Ønsker du nye og spændende værktøjer til dine omsorgssamtaler?
Kunne du og dine lederkolleger bruge ny inspiration til omsorgssamtalerne med jeres medarbejdere?

Så kan vi tilbyde et forrygende kursus, som henvender sig til dig som leder eller mellemleder, der ønsker at kvalificere egne kompetencer til at kunne tage en ligeværdig samtale med medarbejdere, der har en del fravær på arbejdspladsen.

Forventninger og udbytte
At få belyst, klarlagt og afprøvet begreber, dialogformer og værktøjer til omsorgssamtalen, så du efter endt kursus er i stand til at forberede, udføre og efterbehandle en omsorgssamtale.

Få nye og spændende værktøjer til omsorgssamtalen

Undervisningen
Der vil være både oplæg og dialog med direkte afsæt i den hverdagssamtale, du har med medarbejderne. Du kan sammen med dine kolleger glæde dig til at lære og træne forskellige procedurer og strukturer i forbindelse med omsorgssamtalen, en række spændende metoder og gode værktøjer.

Vi har på kurset grundlæggende fokus på den gensidige, gode og åbne og tillidsfulde kommunikation, som en omsorgssamtale bygger på. Vi vil desuden  gerne bidrage til en lettere finpudsning af de samtalemodeller og kommunikationsværktøjer, du som leder allerede gør brug af.

Kurset strækker sig over 2 dage med en mellemliggende træningsperiode. Dagene er af praktisk karakter med teoretiske input og krydret med masser af inspiration.

Vi tilrettelægger naturligvis kurset i samarbejde med dig og din organisation, så forløbet kommer til at matche de særlige behov og ønsker, I har.