Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Ny medarbejder hos Axept fra 1. maj

Axept A/S

Vi bliver nødt til at fortælle jer den store og herlige nyhed, at Hanne Toft Christiansen nu er blevet ansat som konsulent hos Axept A/S 😊

Om Hanne kan vi fortælle, at hun har mange års erfaring inden for sundhedssektoren og indenfor ledelse.

Hun brænder for at hjælpe mennesker, der oplever overvældende følelser relateret til ansvar, involvering, omsorgstræthed og stress. Både i disse og andre sammenhænge tilbyder Hanne sparring.

Som konsulent er Hanne også klar til at hjælpe dig og din organisation med at opnå trivsel, arbejdsglæde, optimering og udvikling af jeres arbejdsmiljø, faglige kompetencer og andet.
Hun har stor erfaring med facilitering af etisk refleksion og supervision, der bidrager til f.eks. eliminering af forråelse, giver et faglig løft og understøtter såvel den enkelte medarbejder som leder.

I en ledersparring kan du både trække på Hannes ledererfaring og hendes kompetencer indenfor det relationelle og psykologiske samspil i en organisation.

Ønsker du udvikling i din organisation, i dit team eller hos dine medarbejdere, tilbyder Hanne en uforpligtende samtale om, hvordan hun og Axept kan hjælpe dig/jer. Ring til os på 40 30 14 95 eller send en mail til post@axept.dk for at lave en aftale.

Et STORT og VARMT velkommen til Hanne 😊 Vi glæder os meget over, at hun nu er en fast del af Team Axept, og vi ser frem til et godt samarbejde på kryds og tværs. Masser af spændende opgaver venter allerede forude, da Axepts opgavekalender for 2021 allerede er fyldt godt op. Dejligt!

Hanne Toft Christiansen er pr. 1. maj 2021 en fast del af Team Axept

Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort