Velkommen til Axept A/S
Velkommen til Axept A/S
Indkøbskurv 0

Forny din lederstil med coaching

Ordet coaching bliver brugt i flæng – og af og til også misbrugt. Der er både sagt og skrevet meget om begrebet gennem årene.

Coaching er en ledelsesstil, der har sit eget fokus. I takt med at mange ledere ser det som en nødvendighed, at medarbejderne arbejder med selvledelse og øget ansvar for såvel opgaver og jobudvikling, bliver deres behov for at kunne hjælpe og guide medarbejdere i dagligdagen større.

Moderne ledelse kræver, at du på den ene side skal fastlægge rammer og angive mål og retning. På den anden side skal du også kunne støtte og vejlede medarbejderen. Coaching er et ledelsesredskab, hvor der ikke fokuseres på kontrol, men derimod på inspiration og motivation af medarbejderen.

Forny din lederstil med coaching

Coaching består af en række teknikker, der blandt andet kvalificerer lederens gennemførelse af konstruktive og fremadrettede samtaler, så medarbejderen bliver endnu mere motiveret og føler større ejerskab for de handlinger, der skal udføres.

Hvis du har lyst til at høre et kvalificeret bud på, hvad god coaching er, har du og dine kolleger nu muligheden.

I vil i løbet af foredraget få et bud på

  • hvad kvalificeret coaching er
  • coaching som ledelsesværktøj
  • nogle konkrete værktøjer, du kan bruge i din dagligdag

Vi designer naturligvis gerne et foredrag, der matcher netop det behov, du og din organisation har.

Ring til os allerede i dag på tlf. 4030 1495 eller send en mail til post@axept.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop din organisation.

Du kan hente et produktblad her