Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Hvad deltagerne siger om uddannelsen/underviseren

Dejlig underviser, opmærksom og samtidig insisterende i undervisningen – både i teoridelen, i øvelserne i undervisningen og når vi har været ude og coache hinanden.
En super uddannelse, der giver mange kompetencer og samtidig en masse selvrefleksion og -læring som bonus. Masser af personlig udvikling:
Kursist, coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2023

Rikke leverer læring på højt niveau med varme, humor og nærvær. Det er bare en supergod uddannelse, hvor man både vokser som menneske og får kompetencer som coach. De kompetencer, man får, kan både bruges i organisatorisk såvel som i privat sammenhæng. Tag uddannelsen, hvis du har mulighed for det.
Anja, coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2023

Jeg oplever Rikke som nærværende og er god til at få alle med i undervisningen. Hvis der var noget jeg ikke forstod, kunne hun komme med flere eksempler, således jeg forstod budskabet/meningen. God til at give feedback, der kunne understøtte, hvis jeg var usikker. Hun kan løfte ens tro på sig selv. 
Kursist, coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2023

Rikke er en virkelig god underviser og formidler. Hun er struktureret ift. tid til øvelser, pauser mm., og hendes undervisning indeholder en god vekslen mellem teori og øvelser og gode drøftelser med deltagerne. Hun har en energi, der smitter, og et stort engagement.
Jeg har gennem hele kursusforløbet oplevet, at jeg har opnået stor læring (og udvikling) ift. forståelse og konkrete redskaber, som jeg hver dag kan benytte mig af i mit arbejde. Jeg har været meget glad for at deltage på kurset – det har været et godt hold, hvor jeg har følt mig tryg ift. at skulle øve mig på at coache. En kæmpestor ros til Rikke for at skabe det trygge rum, hvor der har været et højt refleksivt niveau og en masse læring.
Tine Ørbæk Nielsen, Pædagogisk Enhed, Esbjerg Kommune
Coachuddannelsens del 1, 2023

Rikke, du er som superwomen. Jeg ønsker mig hver gang jeg har været til undervisning hos dig at kunne undervise, coache og formidle budskaber med samme energi, forståelse og indsigt som dig. Du er knalddygtig til dit arbejde. Du er dygtig til at kommunikere og undervise. 
Susanne Søberg, Brdr. Hartmann - Hartmann Technology A/S   
Coachuddannelsens del 1, 2023  

Tak for inspirerende undervisning og demos. Det har været et enormt lærerigt forløb, der har sat tanker i gang. Har jeg været godt brugt efter forløbene? Ja, det tror jeg nok jeg har J.  Tak!
Kursist på coachuddannelsens del 1, 2023

Rikke er tydelig i sin kommunikation – godt understøttet at gode eksempler. Passende variation mellem oplæg og øvetid.
Kursist coachuddannelsens del 1, internt forløb i Esbjerg Kommune 2023

Jeg har oplevet Rikke som en dygtig underviser, der er meget praksisnær og kan dermed sætte eksempler på fra praksis.

Rikkes direkte facon stemmer godt overens med mig og jeg har lært utrolig meget, samt fået nye fagudtryk at koble min egen praksis på. Jeg ser frem til at tage del 2 på et tidspunkt og gerne med samme underviser.  
Kursist, coachuddannelsens del 1, internt forløb i Esbjerg Kommune 2023

Jeg synes at Rikke var dygtig til at lave en god veksling i hendes undervisning mellem teori og praksis. Derudover synes jeg at hun er dygtig formidle.

Joy McPhillips Sørensen, psykiatrisk medarbejder og tillidsrepræsentant,  Socialpsykiatri, coachuddannelsens del 1, internt forløb i Favrskov Kommune

Virkelig nærværende og dygtig. God sammenhæng med det forløb, der har været med Birgitte. God sammenhæng mellem undervisningsdagene. Virkelig dygtig til at omsætte teorien til praksis. 
Helene Gildebro, kvalitets- og udviklingskonsulent, Handicap & psykiatri, coachuddannelsens del 1, internt forløb i Favrskov Kommune

Fantastisk tilgang til undervisning. Fleksibel og med fokus på kursisterne. Energisk og gode eksempler. Jeg er stor tilhænger af, at undervisningen er så praktisk. Det bringer mig ud af min komfortzone, og det er helt klart det, der giver den bedste læringseffekt. Supergodt forløb. Glæder mig til anden del af uddannelsen. 
Jonas Johannsen
C
oachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2023/2024

Nærværende, go' energi, dygtig, får alle med. Super facilitator.
Tanja Franck Petersen, Gråsten Plejecenter 
Coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2023/2024

Helt fantastisk. God blanding af teori undervisning, træning i coaching og feedback. Jeg glæder mig til del 2.
Man kan se underviserens kæmpe erfaring med selve coachingen og undervisningen i det. Samtidigt en dejlig, tillidsvækkende person, tilpas sjov.
Den viden, jeg har fået, kan jeg bruge næsten hver dag i mit liv - jeg kan kun være ærgerlig over, at jeg ikke kom afsted på kurset i mine yngre dage.
Kursist på coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2023/2024

Spændende, levende, festlig og fastholdende underviser. Hun formår at tydeliggøre emnerne på en forståelig og overførbar måde. Godt med praksiseksempler fra hendes egen coaching af klienter. 
Kursist på coachuddannelsens del 1, 2023

Rikke er en fantastisk god underviser. Hun formår med sine helt særlige evner og fornemmelser for sine medmennesker at undervise i øjenhøjde med sine kursister. Rikke er et skønt menneske, der til enhver tid vil få mine varmeste anbefalinger. Under Corona – nedlukninger, delvise genåbninger, mv. – formåede Rikke at skabe ro på daværende hold.
Kursist på coachuddannelsens del 1+2 m. certificering 2022/2023

God underviser og undervisning. Virkelig anbefalingsværdig
Rikke Buxbom
Coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2022/2023

Kompetent og udviklende. Kurset er enormt brugbar i så mange henseender. Det har klart givet mig bedre kompetencer i mine kernopgaver. Redskaberne er dejlig praksisnære og anvendelige i hverdagslivet, såvel på arbejde, som i andre relationer og sammenhænge.
Tine Zachariassen
Coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2022/2023

Coaching i organisationer giver en bred indføring i arbejdet som coach. Jeg har fået et solidt kendskab til både teknikker og teorien bag. Jeg oplever at det jeg har lært i høj grad er anvendeligt i mit daglige arbejde. Jeg har også oplevet en personlig udvikling i forløbet. Kvaliteten af undervisningen har været helt i top og kendetegnet ved nærvær, stor faglig viden, seriøsitet og et smittende engagement.
Marianne Højbjerg
Coachuddannelses del 1, 2022

En værdifuld investering i mig selv. Selvom det efterhånden er 12 år siden, jeg tog min coachuddannelse hos Axept, så er det stadig et af de tidspunkter i mit liv, hvor jeg har fået allermest ud af min investering. Investeringen i uddannelsen var i lige så høj grad en investering i mig selv og har givet mig sublime redskaber, som jeg har brugt på daglig basis både privat og professionelt lige siden. Jeg kan på det stærkeste anbefale en coachuddannelse hos Axept 👌
Rikke Louise Fage-Fjord (skrevet i 2022)

Personlig udvikling? Så er dette det rette sted for dig! Axept leverer et top professionelt forløb. Alt fra frontmedarbejderen på kontoret til underviseren, kører bare på skinner. Seriøs udbyder af coachuddannelser...

Fleksibel løsning under Corona! Lader sig ikke begrænse, men finder løsninger istedet. Fagligt stærk udvise, med masser af overskud til humor og fordybelse! Virkelig god veksling mellem teori og praksis. Uddannelsesstedet får mine bedste anbefalinger...
Mogens Østergaard
Coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2021

Uddannelsen til Axeptcoach har været præget af kompetent, engageret, inspirerende og kreativ undervisning. Humøret har været højt både blandt undervisere og kursister. Jeg føler mig heldig over at have udviklet mine kommunikative færdigheder i en grad, jeg ikke havde troet muligt og kan derfor uddannelsen den mine allerbedste anbefalinger.
Mette Bach
Coachuddannelsens del 1+2  m. certificering, 2021

Virkelig god og velstruktureret uddannelsehvor vi som studerende - udover at få en stor værktøjskasse indenfor kommunikation - også får stor mulighed for selvrefleksion og selvudvikling samt selvfølgelig en fin forståelsesramme at arbejde med coaching i. Vi har en super dygtig underviser, som på de enkelte uddannelsesdage løbende veksler mellem teori og praktiske øvelser, så teorien bliver afprøvet med det samme, hvilket er fedt! Vi modtager al materiale, læseplaner, osv via mail. Alt i alt er jeg rigtig glad for at have valgt Axept som leverandør af min coach-uddannelse!
Bitten Sloth Madsen
Coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2021             

En personlig rejse og ny systemisk forståelse med tilgang til multiverser via refleksion og værktøjer. En mulighed for at opnå kongruens med situationen via indsigt. En foranderlig og spændende livsrejse. Kan varmt anbefales!
Peter Nørgreen
Coachuddannelsens del 1, 2021

Virkelig en fagligt god uddannelse. Kan klart anbefale Axepts coachuddannelse. Virkelig kompetente undervisere, og man får lov/tid til at prøve teknikkerne af, hvilket gør, at man kan bruge dem i praksis efterfølgende.
Marie-Louise Buhl Christiansen

Coachuddannelsens del 1+2 med certificering, 2019/2020

God uddannelse med konkrete redskaber, der kan bruges med det samme. 

Vi har haft en fantastisk vidende og erfaren underviser i coaching. Rikke har formået at gøre det mest snørklede læsestof til noget der kan omsættes ret simpelt. Jeg har lært mange redskaber til at coache med, men jeg har også reflekteret meget over min egen praksis og jeg ser mig selv med helt andre øjne. Altså en faglig og personlig udvikling på flere planer - kan varmt anbefale at tage kursus hos Axept.
Krestine
Coachuddannelsens del 1, 2020 

Super uddannelse i fine omgivelser med motiverende og engegerede undervisere. Fem stjerner herfra.
Klaus Bysted Jensen
Coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2019
Coaching - et valg for livet. 
Gretel Ries
Coachuddannelsens del 1+2 m. certificering 2019