Velkommen til Axept A/S
Velkommen til Axept A/S
Indkøbskurv 0

Udtalelser fra tidligere deltagere

Axept leverer et top professionelt forløb. Alt fra frontmedarbejderen på kontoret til underviseren, kører bare på skinner. Corona var ingen udfordring, da Axept lynhurtigt tilpassede sig omgivelserne og løste udfordringerne.
06/09-21 Mogens Østergaard, Finduddannelse.dk

Uddannelsen til Axeptcoach har været præget af kompetent, engageret, inspirerende og kreativ undervisning. Humøret har været højt både blandt undervisere og kursister. Jeg føler mig heldig over at have udviklet mine kommunikative færdigheder i en grad, jeg ikke havde troet muligt og kan derfor uddannelsen den mine allerbedste anbefalinger.
03/09-21 Mette Bach, Finduddannelse.dk

 Virkelig god og velstruktureret uddannelse 
.. hvor vi som studerende - udover at få en stor værktøjskasse indenfor kommunikation - også får stor mulighed for selvrefleksion og selvudvikling samt selvfølgelig en fin forståelsesramme at arbejde med coaching i. Vi har en super dygtig underviser, som på de enkelte uddannelsesdage løbende veksler mellem teori og praktiske øvelser, så teorien bliver afprøvet med det samme, hvilket er fedt! Vi modtager al materiale, læseplaner, osv via mail. Forslag til forbedringer her vil være en form for intranet for os studerende, hvor vi kan tilgå al udleveret materiale, eksamensoplysninger- og krav etc. såvel som mulighed for at uploade materiale, som vi som studerende skal aflevere. Det har vi som hold brugt unødig megen tid på at tale om. Alt i alt er jeg rigtig glad for at have valgt Axept som leverandør af min coach-uddannelse!
9/3-21 Bitten Sloth Madsen, Finduddannelse.dk

En livsrejse af nye multiverser med en systemisk tilgang. 
En personlig rejse og ny systemisk forståelse med tilgang til multiverser via refleksion og værktøjer. En mulighed for at opnå kongruens med situationen via indsigt. En foranderlig og spændende livs rejse. Kan varmt anbefales!13/2-21 Peter Nørgreen, Finduddannelse.dk

Ikke tid til pjat? Så er Axept det rette for dig... 
Seriøs udbyder af coach uddannelser... Fleksibel løsning under Corona! Lader sig ikke begrænse, men finder løsninger istedet. Imødekommende frontdesk medarbejder, der er på dupperne med hjælp, og altid sørger for den rette information, til tiden. Fagligt stærk udviser, med masser af overskud til humor og fordybelse! Virkelig god veksling mellem teori og praksis. Uddannelsesstedet får mine bedste anbefalinger...
12/2-21 Mogens Østergaard, Finduddannelse.dk

Virkelig en faglig god uddannelse 
kan klart anbefale Axepts coachuddannelse. Virkelig kompetente undervisere og man får lov/tid til at prøve teknikkerne af, hvilket gør, at man kan bruge dem i praksis efterfølgende.

21/2-20 Marie-Louise Buhl Christiansen, Finduddannelse.dk