Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Ydelser på det individuelle plan

Vi har gennem de seneste 25 år løst konsulentopgaver for både offentlige og private organisationer – og med stor succes. Den røde tråd i alt, hvad vi arbejder med, er udvikling. Det kan handle om den enkeltes lederkompetencer, stresstilstand, gruppens liv, teamets samarbejde og organisationens visioner og mål.

På det individuelle plan tilbyder vi et bredt spektrum af ydelser både til dig som leder eller medarbejder i en organisation og også til dig som privatperson

 • Coaching
  Til dig, som er i en situation, hvor du oplever et behov for at få skabt overblik og et mere afklaret fundament i forhold til et forestående valg. 
 • Stresscoaching
  Til dig, hvor arbejdet virker uoverkommeligt, hvor ressourcerne føles for små, hvor overblikket er mistet, og du føler indre og/eller ydre pres. 

 • Ledersparring
  Til dig, der som leder ønsker dig et individuelt coachforløb, hvor du får sparring til at udvikle dig personligt og fagligt i din lederrolle. 
 • Supervision
  Til dig, der som medarbejder eller leder ønsker en samtale til faglig og personlig udvikling. Læs mere her
 • DISC personanalyse med feedback
  Til dig, der ønsker et konkret profilværktøj til arbejdet med din faglige og personlige udvikling – eller måske er du leder og ønsker et værktøj til udviklingsarbejdet med en medarbejder eller et team. 

 • Erhvervsrettet test med feedback
  Til dig, der ønsker et større indblik i egne kompetencer
  og indenfor forskellige kognitive områder til arbejdet med selvudvikling. Eller måske til dig, der mangler et konkret værktøj til udviklingsarbejdet med dine medarbejdere eller i rekrutteringsopgaven. 

 • Mentorcoachpakke for professionelle coaches
  Til dig, der er uddannet professionel coach og ønsker en egencoaching, genopfriskning af coachværktøjer m.v. 

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om både de individuelle, gruppe- og organisatoriske ydelser, vi kan tilbyde dig og/eller din organisation.