Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Boost din ledelse med kommunikation

Boost din ledelse med kommunikation med nogle gode, konkrete og effektive værktøjer til din daglige praksis 

Vi tilbyder dig og dine lederkolleger dette spændende foredrag, hvor I får nogle kommunikative værktøjer, som I kan tage i brug med det samme.

Kommunikation spiller en stadig større og større rolle i arbejdslivet i takt med, at den enkelte medarbejder får en tiltagende mere central og vigtig rolle i virksomheder og organisationer.

Kommunikationen er et område hvor vi som ledere kan videregive budskaber og informationer på en god, anerkendende, innoverende og motiverende måde, som fremmer forståelse, give større indlevelse og skaber klare og tydelige budskaber.Indhold
Du og din kolleger kan glæde jer til at få inspiration til, hvordan I formidler budskaber på en måde, som involverer og motiverer jeres medarbejdere.

At formidle og kommunikere viden, informationer og budskaber skal opfattes som et professionelt stykke arbejde, som ikke kun er gjort ved at stille sig op og fortælle, hvad man ved.

Der ligger et stort ansvar og en udfordring i at få andre til at forstå det, der kommunikeres. Derfor består arbejdet med at kommunikere også af et personligt stykke arbejde med henblik på at skabe en oplevelse for modtagerne.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer.