Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Boost din ledelse med kommunikation

Ønsker du dig nogle gode og effektive værktøjer til din daglige praksis som leder?
Har du lyst til at få enkle og konkrete værktøjer – lige til at bruge?
Kunne du tænke dig at booste din ledelse med kommunikation?

Så kan vi tilbyde dig og dine lederkolleger dette spændende foredrag.

Kommunikation spiller en stadig større og større rolle i arbejdslivet i takt med, at den enkelte medarbejder får en tiltagende mere central og vigtig rolle i virksomheder og organisationer.

Kommunikationen er et område hvor vi som ledere kan videregive budskaber og informationer på den gode, anerkendende, innoverende og motiverende måde, der fremmer forståelse, give større indlevelse og skaber klare og tydelige budskaber.

Boost din ledelse med kommunikation

Indhold
Du kan glæde dig til at få inspiration til, hvordan du formidler budskaber på en måde, som involverer og motiverer dine medarbejdere.

At formidle og kommunikere viden, informationer og budskaber skal opfattes som et professionelt stykke arbejde, som ikke kun er gjort ved at stille sig op og fortælle, hvad man ved.

Der ligger et stort ansvar og en udfordring i at få andre til at forstå det, der kommunikeres. Derfor består arbejdet med at kommunikere også af et personligt stykke arbejde med henblik på at skabe en oplevelse for modtagerne.

Du og dine kolleger kan forvente at få et spændende oplæg og nogle kommunikative værktøjer, som du kan tage i brug med det samme.

Vi designer naturligvis gerne et foredrag, der matcher netop det behov, du og dine kolleger har.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer.