Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Hils på Team Axept

I Team Axept er vi et af hold af fagpersoner indenfor bl.a. coaching, ledelse, trivsel, stresshåndtering, kompetenceudvikling, Extended DISC-personanalyse og administration.

Vores tværfaglige samarbejde muliggør, at vi til enhver tid kan matche opgaven med den bedst kvalificerede person. 

I administrationen handler det først og fremmest om på allerbedste vis at servicere vores dejlige kunder og kursister både telefonisk og på skrift.
Derudover tager vi os af alle de andre opgaver bag kulissen. 

 

Birgitte Jepsen - psykolog og indehaver af Axept 
Birgitte Jepsen - Psykolog, stresscoach og direktør 

Siden Birgitte i 1995 stiftede Axept, har hun både beriget og hjulpet et utal af både mennesker og organisationer til større trivsel. Det er som psykolog, coach, stresscoach, supervisor og facilitator at Birgitte trives i hverdagen.

Direktørtitlen ligger oftest i en skuffe og samler støv. Det er ikke den, der motiverer hende. Det gør mennesker, og det gør mennesker i organisationer.

Lene Ravn Storgaard - Administration, SoMe og bogholderi 
Lene Ravn Storgaard -  Bogholderi, administration og SoMe 

Lene har siden 2011 været fast inventar hos Axept. Hun er uddannet coach, men arbejder i det daglige bag kulissen som bogholder og i administrationen med ansvaret for bl.a. Axepts hjemmeside/webshop og SoMe.

 Helle Schnuchel - Uddannelseskoordinator 
Helle Schnuchel - Uddannelseskoordinator

Helle kunne i 2022 fejre sit 10-års jubilæum hos Axept. Hun er den venlige stemme, du møder i telefonen, når du ringer til os.

Helle holder også styr på datoer, hold, uddannelser, eksamener og alt, hvad der vedrører både de åbne uddannelser, som du kan tilmelde dig, og de udviklings- og uddannelsesforløb, som vi har internt i mange forskellige organisationer.

 Hanne Toft Christiansen, erhvervskonsulent og stresscoach 
Hanne Toft Christiansen - Erhvervskonsulent 

Hanne er uddannet sygeplejerske, har taget en kandidatuddannelse og har en årrække været leder, inden hun i foråret 2021 blev ansat som konsulent hos Axept.

Hanne brænder for at hjælpe mennesker, der oplever overvældende følelser relateret til ansvar, involvering, omsorgstræthed og stress. Hun har stor erfaring med facilitering af etisk refleksion og supervision, der bidrager til f.eks. eliminering af forråelse, giver et faglig løft og understøtter såvel den enkelte medarbejder som leder.

Hun drives af at kunne hjælpe ledere og medarbejdere i organisationer til gennem kompetenceudviklingsforløb at opnå større trivsel og arbejdsglæde i hverdagen.

Sidst men ikke mindst er Hanne en stor tilhænger af brugen af Extended DISC personanalyse i forståelsesarbejdet.

Rikke Moff Andersson - Erhvervskonsulent og stresscoach 
Rikke Moff Andersson - Psykoterapeut, stresscoach og erhvervskonsulent

Rikke har i en lang årrække været tilknyttet Axept som ekstern konsulent. I efteråret 2021 blev hun fast ansat hos os som erhvervskonsulent. 

Med sig i bagagen har Rikke 25 års ledelseserfaring, en universitetsuddannelse indenfor køn, kommunikation og kultur, hun er uddannet coach hos Axept med speciale i stress, og så er hun også MPF-psykoterapeut.

Rikke har en særlig interesse i arbejdet med stresshåndtering og afhjælpning af depression og angst, men også temaer som trivsel, kompetenceafklaring og ledelsesoptimering har hendes store fokus.

Kombinationen af coaching og psykoterapi giver Rikke en psykologisk faglighed, som kommer til udtryk i både hendes undervisning og i de individuelle samtaler og gruppe-/teamforløb, hun har.

Rikke arbejder med relation og kontakt som højeste kontekst, og hun er som formidler engageret, har en god energi og en skøn humor.

 

Konsulent Anna-Marie Kjær Jürgensen
Anna-Marie Kjær Jürgensen - Erhvervskonsulent

Læring og udvikling har et særligt fokus hos Anna-Marie, som er uddannet sygeplejerske tilbage i 2005 og har arbejdet på forskellige afdelinger samt været klinisk vejleder for sygeplejestuderende.

Senest har Anna-Marie i en årrække har været ansat som underviser på Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa, indtil hun i september 2023 blev ansat hos Axept. Hun har en erhvervspædagogisk diplomuddannelse bag sig og er lige nu i gang med en masteruddannelse i trivsels- og ressourcepsykologi.

Anna-Marie er især optaget af relationens betydning for læring og af de perspektiver, der har betydning for menneskers trivsel og udvikling.

Charlotte Iversen - Konsulent og stresscoach 
Charlotte Iversen - Konsulent og stresscoach

Charlotte er uddannet både coach og stresscoach hos Axept, og hun har været en del af teamet gennem knap 10 år frem til 2018, hvor nye græsmarker blev afsøgt. Vi er glade for stadig at have Charlotte tilknyttet Axept som ekstern konsulent.

Lissi Sejbak - konsulent og stresscoach 
Lissi Sejbak - Konsulent og coach

Lissi er uddannet coach hos Axept og har siden 2010 været tilknyttet som ekstern konsulent. Hun er bl.a. en fast del af Axepts coachuddannelse, hvor hun er både coach og feedbacker, og så er Lissi også censor ved den afsluttende coacheksamen.

Else Iseling - Konsulent og stresscoach 
Else Iseling - Konsulent og stresscoach
 

Else er uddannet coach hos Axept og har nu gennem en årrække været tilknyttet Axept som ekstern konsulent og coach.

Annette Westh - konsulent og stresscoach 
Annette Westh - Konsulent og stresscoach

Annette er uddannet som coach i 2007 hos Axept og senere som stresscoach. Hun har i mange år været tilknyttet Axept som ekstern konsulent og servicerer løbende vores sjællandske kunder på allerbedste vis.

Margrethe Gade, konsulent og stresscoach 
Margrethe Gade - Konsulent og stresscoach

Margrethe er uddannet coach og stresscoach hos Axept og er tilknyttet os som ekstern konsulent. Hun har desuden sammen med Birgitte Jepsen udgivet flere bøger om coaching hos Hans Reitzels Forlag.

Konsulent og stresscoach Glennie Grønne 
Glennie Grønne - Konsulent og stresscoach

Glennie er uddannet coach hos Axept i 2008, og i 2010 tog hun også stresscoachuddannelsen. Glennie har gennem mange år været en del af Axept som ekstern konsulent og stresscoach. 

Jacob Bro - konsulent og coach 
Jacob Bro - Konsulent og coach

Jacob er uddannet coach og er vild med neuropsykologi, og så er han i gang med en uddannelse som mentaltræner. Jacob er blevet tilknyttet Axept i 2021 tilknyttet som ekstern konsulent, underviser, coach og stresscoach.

Helle Hymøller - EEG-Trainer 
Helle Hymøller - EEG-træner

Helle er uddannet EEG-Trainer og har egen klinik, hvor hun tilbyder behandling med neurofeedback, som er en måde at træne hjernens frekvenser / hjernebølgerne til at arbejde mere korrekt.

Vi samarbejder løbende med Helle. Du kan læse mere om neurofeedback på Helles hjemmeside her