Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Et plejehjem blandt de bedste


Har du som plejehjemsleder et ønske om, at ”dit” plejehjem skal være blandt de bedste?

Så har vi et unikt tilbud til dig og dine medarbejdere/kolleger. Vi har specialdesignet en uddannelse, som henvender sig til jer, der dagligt arbejder med vores ældre borgere på landets plejehjem.

Vi tilbyder jer et uddannelsesforløb på 7 dage inddelt i 3 moduler og fordelt over 7-10 måneder og med supervision mellem modulerne. Afslutningsvis er det muligt at tage en eksamen i akademifaget Coaching i organisationer, som udløser 10 ECTS-point. 

Hent brochuren og læs meget mere om forløbet her

NB! Vi gør opmærksom på, at det kan være muligt at søge kompetencemidler og på den måde få økonomisk støtte til jeres uddannelsesforløb. 

 Uddannelsen vil

 • løfte jeres faglige kompetencer til et endnu højere niveau
 • øge den daglige trivsel og det psykiske arbejdsmiljø
 • klæde jer på med de bedste kommunikationsværktøjer
 • tage afsæt i den sidste nye hjerneforskning om trivsel og omsorg
 • styrke fagligheden med vigtig teori og anvendelsen af den i praksis
 • skærpe den gode og vigtige relation til borgeren
 • og meget mere

 De 3 moduler har følgende overskrifter:

 1. Vores kommunikation og trivsel – når den er bedst.
  Vi lægger ud med at få nyttig og vigtig viden om hjernen, og vi vil arbejde med begrebet trivsel. Hvad er trivsel, og hvilken betydning har hjernen i den sammenhæng?

 2. Vores faglige og personlige styrker – når de fungerer bedst.
  På dette modul vil du bliver klogere på dig selv og dine styrker, og du vil blive klogere på din medarbejdere og deres styrker. I vil få oplæg om, hvordan fagligheden og samarbejdet kan styrkes. Modulet vil også handle om, hvordan I kan blive endnu bedre til at håndtere borgerne og deres pårørende, og om at rumme, tackle og håndtere de følelser i arbejdet, der indimellem kan gøre det hårdt og svært. Vi kommer omkring arousal som begreb og metode, og I vil få nogle effektive kommunikative værktøjer.

 3. Vores samarbejde og fællesskab – når vi og borgerne har det bedst. På dette sidste modul, vi vi have endnu mere fokus på samarbejdet med borgerne, de pårørende og kollegerne/medarbejdere - elementer som udgør det vigtigste grundlag for det bedste plejehjem og den gode arbejdsplads. Vi vil desuden arbejde med fortællinger som begreb - hvordan de skabes, hvilken effekt de har, hvad de kan gøre af godt og dårligt, og hvordan I kan ændre dem. Vi sætter også på dette modul tid af til at arbejde videre med de værktøjer, I allerede har lært, så vi sikrer fastholdelse af dem fremover. 


Kontakt os allerede i dag på tlf. 4030 1495 eller send en mail til post@axept.dk for at høre mere om uddannelsen.

Hvad tidligere deltagere siger om forløbet

Hanne har været rigtig godt til at blande oplæg og opgaver. Er meget spændende at høre på.
Ida, Bregnbjerglunden Plejecenter

Hanne er meget nærværende i sin undervisning.
Inger Cathrine Dahl Iversen