Velkommen til Axept A/S
Velkommen til Axept A/S
Indkøbskurv 0

25 års erfaring

Axept A/S er en dansk konsulentvirksomhed, som er stiftet i 1995 af psykolog Birgitte Jepsen. Vi leverer ydelser indenfor uddannelse og udvikling i relation til  coaching, ledelse, trivsel og stress.

Vi samarbejder med både offentlige og private organisationer i hele landet samtidig med, at vi nu i flere årtier har udbudt en af Danmarks længstlevende coach- og kommunikationsuddannelser. 

Axepts ydelser er baseret på nyeste forskning om læring, udvikling og forandring, og med specialer indenfor coaching, ledelse, stresshåndtering og kompetenceudvikling.

Vi brænder for at formidle den vigtige teoretiske viden og binde den sammen med en praktiskorienteret metode.

Det betyder i, at vi kan tilbyde ydelser og uddannelser, der formår at bygge bro mellem teori og praksis, så den lærte teori omsættes kan tages i brug med det samme i den daglige praksis. Den tilgang kommer også til udtryk på vores coachuddannelser.

Vi er et team af fagpersoner indenfor coaching, ledelse, trivsel,  stresshåndtering, kompetenceudvikling og Extended DISC-personanalyse. Det tværfaglige samarbejde muliggør, at vi til enhver tid kan matche opgaven med den bedst kvalificerede person. 

I Axepts administration fyldes dagene op på skønneste vis med kontakt til vores dejlige kunder og kursister, planlægningsopgaver, udarbejdelse af materiale, ekspedition af bestillinger og alt muligt andet.

Vi glæder os alle sammen til på hver vores måde at kunne bidrage til at løse de vidt forskellige ønsker og udfordringer du som og/eller din organisation måtte have.

Du kan altid træffe os på tlf. 40 30 14 95, men du er også velkommen til at sende en mail til post@axept.dk

 Indgang til Axept  Indgang til Axepts administration

Axepts mødelokale, som også anvendes til mange andre formål: coaching, undervisning, eksamen, socialt samvær m.m. Møde- og undervisningslokale, samtalerum

Vores mindre og lidt mere intime coachrum  Det mindre og mere intime coachrum