Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Mere end 25 års erfaring

Axept A/S er en dansk konsulentvirksomhed stiftet i 1995 af psykolog Birgitte Jepsen, og vi har i dag mere end 25 års erfaring i at levere ydelser indenfor uddannelse og udvikling.

Vores specialer er coaching og kommunikation, ledelse, trivsel, stress og DISC, og vores ydelser er baseret på nyeste forskning om læring, udvikling og forandring.

Vi samarbejder med både offentlige og private organisationer i hele landet samtidig med, at vi udbyder af en af Danmarks længstlevende coach- og kommunikationsuddannelser, som er åben for alle. 

Vi er et team af fagpersoner, der brænder for at formidle den vigtige teoretiske viden og binde den sammen med en praksisorienteret metode.

Det betyder, at vi tilbyder ydelser og uddannelser, der bygger bro mellem teori og praksis, så den lærte teori kan omsættes og tages i brug med det samme i den daglige praksis. Den tilgang kommer også til udtryk på vores åbne coachuddannelse.

I Axepts administration fyldes dagene op på skønneste vis med kontakt til vores dejlige kunder og kursister, med planlægningsopgaver, udarbejdelse af materiale, ekspedition af bestillinger og meget andet.

Vi glæder os alle sammen til på hver vores måde at bidrage til at løse de vidt forskellige ønsker og udfordringer, som du og/eller din organisation måtte have. 

Du kan fange os på tlf. 40 30 14 95, men du er også meget velkommen til at sende en mail til post@axept.dk

 Indgang til Axept
Indgangen til Axepts administration

Axepts mødelokale, som også anvendes til mange andre formål: coaching, undervisning, eksamen, socialt samvær m.m.                                                         
Møde- og undervisningslokale, samtalerum

Vores mindre og lidt mere intime coachrum  
Vores mindre og mere intime coachrum