Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Konflikthåndtering i organisationen

Har du brug for hjælp til konflikthåndtering i din organisation?
Står du som leder med nogle medarbejdere, som har udfordringer med samarbejdet, eller er dilemmaerne er blevet så store, at konflikten truer lige om hjørnet eller allerede er flyttet ind i organisationen?

Kontakt os allerede i dag, så vi i fællesskab kan tage bestik af den aktuelle situation og vurdere, hvordan vi hjælper dig og din organisation videre.

Behov for konflikthåndtering - så kontakt os!

Elementer i konflikthåndteringen

  • sparring til dig som leder, hvor du får inspiration til og klædes på til at håndtere situationen på den bedste måde for alle parter
  • sparring til dine medarbejdere, hvor de får større forståelse, nye indsigter og nye handlemuligheder til håndtering af problemerne
  • procesfacilitering, hvor alle inddrages i aktive processer med det formål at finde nye måder at samarbejde på og med afsæt i forståelser.

Vi supplerer disse processer med personprofiler, når vi vurderer, at dette værktøj gavner processen (læs om DISC-personanalysen som værktøj her). I den personlige samtale om profilrapporten indgår der både en feedback på profilen og en dialog om den aktuelle situation. Disse samtalers indhold anvendes som afsætningsplatform i den videre proces.

Når vi arbejder med konflikter, dilemmaer og samarbejdsproblemer i organisationen, er det for os vigtigt, at alle høres, at alle bliver involveret og er aktive i processen, og vi følger de nye aftaler, der indgås, med løbende opfølgning, indtil konflikten er løst.

Konflikthåndteringen kan finde sted hos Axept eller i egen organisation, alt efter ønske.