Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Mentoruddannelse

Er du og din organisation interesserede i at hjælpe andre godt på vej?
Har I lyst til at lære kunsten mentoring?
Brænder du og dine kolleger for at yde jeres bedste i mentorrollen?

Så har I i jeres organisation muligheden med Axepts mentoruddannelse, som vil klæde dig og dine kolleger på til at tackle opgaven som mentor på en både personlig og professionel måde.

En mentor er en erfaren person, som gennem rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback yder hjælp eller støtte til en anden person.

Begrebet anvendes i mange forskellige sammenhænge bl.a. til udvikling af ledere og medarbejdere i virksomheder og organisationer, på uddannelsesinstitutioner, på jobcentre, i foreninger og i samfundsmæssige sammenhænge som bl.a. integrationsprojekter, støtte til unge kriminelle og til iværksættere.

Mentoruddannelsen

Forventninger og udbytte
I kan forvente at få en uddannelse baseret på viden og metoder, som bygger på det bedste inden for faget. Forskere har gennem undersøgelser fundet frem til, at mentorordninger og den kompetente mentor bidrager til:

  • Større og vedvarende trivsel
  • Udvikling af den involverede
  • Større tryghed og fortrolighed
  • Fastholdelse af tiltag
  • Optimering af kompetencer

I dag vælger mange arbejdspladser at uddanne en gruppe af medarbejdere til at varetage den vigtige opgave, der ligger i mentorordningen.

Mentoruddannelse - til alsidig anvendelse

Hvad mentoruddannelsen indeholder 
Uddannelsen som mentor giver værktøjer og metoder til at yde den bedste sparring til den aktuelle målgruppe i jeres organisation. I vil blive budt på dage spækket med spændende oplæg, sjove aktiviteter, teorier og brugbare redskaber.

Mentoruddannelsen bygger på cases fra egen arbejdsplads eller andre organisationer med velfungerende mentorordninger.

Uddannelsesforløbet strækker sig over i alt 4 dage. Der vil være en vekselvirkning mellem teori og praksis med tid til både træning og personlig feedback. Alle deltagere modtager et kursusbevis.

Vi tilrettelægger naturligvis kurset i samarbejde med dig og din organisation, så forløbet kommer til at matche de behov og ønsker, I har.

 

Udtalelse fra en af vores kunder:

“Vi har benyttet Birgitte Jepsen igennem en del år til at uddanne mentorerne i vores mentornetværk.
Birgitte har været god til at engagere deltagerne og få dem til at finde løsninger på de udfordringer der kan være, når man har med de svageste borgere at gøre.”
Nikolaj Stage Jensen, Jobcenter Aabenraa