Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Ledersparring - til din udvikling som leder

Få sparring til at udvikle dig personligt og fagligt i din lederrolle. Arbejd med dine ledelsesmæssige udfordringer, opnå øget selvindsigt og få styr på din beslutnings- og handlekraft.

Ledersparring er et individuelt coachingforløb for ledere. Vores erfarne coaches tager udgangspunkt i netop det, der er vigtigt for dig i lederrollen, og du får mulighed for at tage kvantespring i din personlige og faglige udvikling som leder.

Alle coaches i vores landsdækkende netværk er certificerede og har stor erfaring med både ledelse og coaching af ledere. Derfor kan vi tilbyde dig som leder et professionelt coachingforløb målrettet dit specifikke behov.

Hvad kan du opnå med Ledercoaching? 
I løbet af et coachingforløb kan du få klarhed over dine grundlæggende værdier, opnå større gennemslagskraft og samtidig udvikle dine lederkompetencer.

Du kan:

  • udvikle dig i lederrollen og i din karriere
  • forbedre dine relationer og din kommunikation
  • lære at håndtere stress og opnå livsbalance
  • få redskaber til at håndtere konflikter hensigtsmæssigt
  • ændre adfærd og bryde med fastlåste mønstre

Kontakt os allerede i dag for at lave en aftale.

 

Afbud 
Bliver du forhindret i at møde op til en personlig aftale (coaching, sparring, supervision m.v.) med en af vores konsulenter, beder vi dig om at melde afbud til Axepts administration senest 24 timer før. Ved afbud senere eller ved udeblivelse opkræves fuld pris.

Du kan melde afbud ved at ringe til os på 40 30 14 95 eller sende en sms, eller du kan sende en e-mail til post@axept.dk.

På forhånd tak.