Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Stresscoaching - få hjælp til din stress

Når arbejdet virker uoverkommeligt, tiden for knap, ressourcerne for små, overblikket mistet, det indre og ydre pres for stort er coaching en fantastisk mulighed til at komme tilbage på sporet.

Stresscoaching er en metode, der på en både anerkendende og udfordrende måde minimerer og håndterer din stresstilstand.

En metode, hvor du bliver mere bevidst og opmærksom på prioritering af opgaver, ubalance mellem mål, værdier og handlinger.

Har du brug for hjælp til at vende tilbage til normale tilstande igen og genfinde din balance, harmoni, glæde, dit overblik, gode humør og meget mere, er stresscoaching et af tidens bedste redskaber.

Vi har hos Axept både stor ekspertise og store hjerter. Vi er parate til at tage hånd om dig og din stress, så du kan få et godt og værdigt liv igen. 

Vi er parate til at tage hånd om dig og din stress

Stresscoaching bidrager til:

  • en omlægning af opgaver i hverdagen
  • nye handlinger, beslutninger og valg
  • mere tid
  • øget arbejdsglæde og livsglæde
  • større balance mellem arbejdsliv og familieliv
  • at kunne skelne mellem det, der er vigtigt og mindre vigtigt
  • større selvværd og bevidsthed

Gennem stresscoaching får du atter styr på din stress og smilet tilbage i øjnene.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder for stresscoaching enten til dig selv, en kollega eller medarbejder.

Afbud 
Bliver du forhindret i at møde op til en personlig aftale (coaching, sparring, supervision m.v.) med en af vores konsulenter, beder vi dig om at melde afbud til Axepts administration senest 24 timer før. Ved afbud senere eller ved udeblivelse opkræves fuld pris.

Du kan melde afbud ved at ringe til os på 40 30 14 95 eller sende en sms, eller du kan sende en e-mail til post@axept.dk.

På forhånd tak.