Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Ud med stress - ind med trivsel

Ønsker du og din organisation jer inspiration til øget arbejdsglæde?


Så kan vi tilbyde jer det forrygende kursus Arbejdsglæde så det syder og bobler, hvor du og dine kolleger kan se frem til en dynamisk dag med læring på den fornøjelige måde. I får gode redskaber til at øge både den daglige arbejdsglæde og trivslen. 

Et andet spændende kursus, som handler om at løfte arbejdsglæden er Den gode arbejdsplads - styrk trivslen. Her får du og dine kolleger bl.a. viden om den nyeste teori og forskning om sammenhængen mellem hjerne og arbejdsglæde. I får et skønt miks af viden, som I straks kan omsætte til praksis i jeres hverdag.

Giv glæden GAS er titlen på et unikt foredrag med fokus på trivslen og glæden i dit og dine kollegers arbejdsliv. Har du lyst til at skrue op for arbejdsglæden i din organisation, så byder vi på masser af spændende inspiration og på mange effektive værktøjer – lige til at bruge.

Det er en kendsgerning, at der i dag stilles store krav om effektivitet på alle niveauer i både private og offentlige organisationer. Såvel ledere som medarbejdere oplever et stadigt stigende stressniveau. Foredraget Tag temperaturen på din stress - og gør noget ved den  tager stressen i hånden og kommer med bud på, hvordan du som leder og medarbejder bliver bedre til at tackle, håndtere, forebygge stress og give mere plads og rum til trivsel og gode timer.

Kontakt os for at få mere at vide om, hvordan vi helt konkret kan understøtte jeres organisation i opgaven med at reducere stress og øge trivslen.