Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Ledelse og organisationsudvikling

Den praktiske lederuddannelse er til jer i organisationen, som  gerne vil have de bedste værktøjer til motivation og kompetenceudvikling, og som har medarbejderes trivsel og mindre sygefravær på ønskesedlen. Aarhus Universitetshospital er en af flere store organisationer, som har flere hold i gang med uddannelsen. Den praktiske lederuddannelse bygger bro mellem teori og praksis!

Et andet praksisorienteret lederkursus er Lederen som facilitator og konsulent. Her er tale om et kursus, der vil berige din og dine lederkollegers hverdag og gøre din rolle som mødeleder, facilitator og konsulent væsentligt sjovere og lettere.

Team er noget, man gør. Det er ikke noget, man er. Teamarbejdet er en kompleks størrelse. Det kræver en fokuseret ledelse at skabe et godt team, der arbejder fokuseret og målrettet, løser opgaver effektivt, formår god videndeling og forholder sig aktivt til egen læring. På kurset Teamledelse og teamkoordination vil du og dine (teamleder)kolleger få en masse inspiration, viden og metoder til at håndtere, lede og udvikle effektive teams.

Ønsker du og dine lederkolleger jer nogle gode og effektive værktøjer til den daglige praksis som ledere? Så kan vi tilbyde jer det spændende foredrag Boost din ledelse med kommunikation. Her får I inspiration til, hvordan I formidler budskaber på en måde, som både involverer og motiverer jeres medarbejdere.

Et andet interessant foredrag til dig som leder er Forny din lederstil med coachingModerne ledelse kræver, at du på den ene side skal fastlægge rammer og angive mål og retning. På den anden side skal du også kunne støtte og vejlede medarbejderen. Coaching er et ledelsesredskab, hvor der ikke fokuseres på kontrol, men derimod på inspiration og motivation af medarbejderen.