Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Uddannelse og udvikling til dig og din organisation

Har I et ønske om internt i jeres organisation at give kommunikationen et positivt løft og lære at kommunikere coachende? Så laver vi meget gerne et kursus til jer – selvfølgelig med de ønsker og behov, som I har.

Vil I gerne i første omgang nøjes med at snuse til, hvad den coachende kommunikation kan og få nogle enkelt coachværktøjer, så bestil vores inspirerende foredrag om, hvad coaching er, hvordan det virker, og hvordan coaching anvendes. 

Har I mod på at gå all-in på kommunikationsfronten internt i jeres organisation, kan vi tilbyde jer vores Kommunikationsuddannelse for medarbejdere. En uddannelse, som vi har haft stor succes med i flere store virksomheder. Uddannelsen har helt konkret fokus på at styrke medarbejdernes trivsel, indbyrdes kommunikation og samarbejde. 

Feedback som værktøj er et af vores nye kurser. I en stor virksomhed har man målrettet fokuseret på at implementere en velfungerende feedbackkultur i hele organisationen. En god feedbackkultur opstår og udvikles nemlig ikke af sig selv, men til gengæld er gevinsterne mange, når målet er nået. I får en introduktion til begrebet feedback samt værktøjer og øvelser til den videre træning. 

Mentorer bruges i mange forskellige sammenhænge, f.eks. til udvikling af ledere og medarbejdere i virksomheder og organisationer, på uddannelsesinstitutioner, i jobcentre, i foreninger og i samfundsmæssige sammenhænge. Axepts mentoruddannelse klæder dig og dine kolleger på til tackle opgaven som mentor på bedste vis. 

Den svære samtale kræver en del af kommunikationen. På denne kursusdag kan du og dine kolleger få effektive værktøjer og teknikker til at tage den svære samtale, når en situation er tilspidset, et emne problemfyldt, personligt eller følelsesladet. 

I samme boldgade befinder kurset Konfliktløsning sig. Her kan vi tilbyde dig og din arbejdsplads et spændende kursus, som er målrettet medarbejdere og ledere, som kommer i berøring med konflikter og har brug for redskaber til at håndtere disse effektivt. 

Kollegial supervision er et spændende kursus til ledere, medarbejdere, lærere, undervisere, konsulenter og andre, der ønsker at definere og udvikle en samtalekultur, hvor det er muligt at supervisere hinanden som ligemænd. 

Kontakt os og få mere at vide om, hvordan vi helt konkret kan bidrage til din og din organisations videre udvikling.