Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Teamledelse (5 ECTS-point)

Sted: Fredericia
Varighed: 4 undervisningsdage + mundtlig eksamen af 20 minutters varighed
Pris: kr. 16.125 inkl. moms (kr. 12.900 ekskl. moms)

Se kommende undervisningsdatoer og tilmeld dig her

NB:
Ønskes forløbet gennemført i egen organisation eller for en lukket gruppe af medarbejdere, kontakt os da gerne på tlf. 4030 1495 eller skriv til os her

Vi gør opmærksom på muligheden for at søge kompetencefondene om økonomisk tilskud. Din fagforening eller jeres TR kan fortælle dig mere om dette. 

Akademifaget Teamledelse er noget for dig hvis du har brug for viden og læring om coaching og ledelse af grupper og teams. Her har vi nemlig fokus på at give dig værktøjer til at kunne arbejde endnu mere effektivt med en gruppes og et teams potentialer og udviklingsmuligheder.

Forventninger og udbytte                                                                           
Hvad enten det drejer sig om medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, handler undervisningen om, hvordan du kan udfordre andre til at tage størst muligt initiativ og ansvar.

Vi lægger stor vægt på, at du efter endt kursus føler dig klædt på til opgaven, og at du har den viden, de værktøjer og de metoder, du har brug for.

I løbet af kurset vil du lære at:

  • identificere udviklingsområder og motivere til læring
  • skabe ansvarlighed i opgaveløsning
  • udfordre ejerskab og overvinde modstand
  • indgyde selvtillid gennem anerkendelse af gruppens/teamets kompetencer, potentialer og resultater

Hvad du kan glæde dig til
Du kan glæde dig til spændende dage, som tager afsæt i mange forskellige spændende individuelle modeller, som er lige til at bruge. Du kan se frem til at få metoder og værktøjer, som giver dig et solidt fundament til dit unikke og professionelle arbejde med coaching og ledelse af grupper og teams. 

Du vil i løbet af undervisningen blive guidet igennem en forståelse af en gruppes og et teams psykologi og en forståelse af de mekanismer, der er på spil, når mennesker arbejder sammen.

Det kræver særlige kompetencer at arbejde med gruppedynamikker og –processer, og det er en af grundene til, at vi på uddannelsen lægger stor vægt på den praktiske del

Kurset afsluttes med en mindre projektaflevering, som udgør grundlaget for den mundtlige eksamen,