Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Evalueringer af coach- og kommunikationsuddannelsen

Axept A/S

Det er altså en KÆMPE glæde at læse de evalueringer, vi får af vores kursister på vores coach- og kommunikationsuddannelse 🙏❤

"Rikke leverer læring på højt niveau med varme, humor og nærvær. Det er bare en supergod uddannelse, hvor man både vokser som menneske og får kompetencer som coach. De kompetencer, man får, kan både bruges i organisatorisk såvel som i privat sammenhæng. Tag uddannelsen, hvis du har mulighed for det."
Anja, coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2023/2024

"Rikke, du er som superwomen. Jeg ønsker mig hver gang jeg har været til undervisning hos dig at kunne undervise, coache og formidle budskaber med samme energi, forståelse og indsigt som dig. Du er knalddygtig til dit arbejde. Du er dygtig til at kommunikere og undervise."
Susanne Søberg, Brdr. Hartmann - Hartmann Technology A/S
Coachuddannelsens del 1, 2023 /2024

"...Jeg har gennem hele forløbet oplevet, at jeg har opnået stor læring (og udvikling) ift. forståelse og konkrete redskaber, som jeg hver dag kan benytte mig af i mit arbejde. Jeg har været meget glad for at deltage på kurset – det har været et godt hold, hvor jeg har følt mig tryg ift. at skulle øve mig på at coache. En kæmpestor ros til Rikke for at skabe det trygge rum, hvor der har været et højt refleksivt niveau og en masse læring."
Tine Ørbæk Nielsen, Pædagogisk Enhed, Esbjerg Kommune
Coachuddannelsens del 1+2 m. certificering, 2023/2024

Du kan læse endnu flere evalueringer her: https://axept.dk/.../hvad-vores-deltagere-siger-om-axepts... og få info om coach- og kommunikationsuddannelsen her: https://axept.dk/pro.../coachuddannelse-med-certificering...Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort