Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Flot kompetenceløft hos VSO, Æblevej 2 i Tønder

Axept A/S

2 hold medarbejdere på VSO Æblevej 2 i Tønder Kommune har det seneste års tid været en del af udviklingsforløbet "Kompetenceløft med fokus på kerneopgaven", hvor konsulent Hanne Toft Christiansen har været den primære underviser.

Medarbejderne har fordelt på 9 undervisningsdage arbejdet med temaer som
👉 kommunikation og samarbejde
👉 neuropædagogik og arousal
👉 konflikthåndtering
👉 faglige styrker i en fælles fremtid

De har desuden haft 3 supervisioner, hvor de løbende har fået sparring på at omsætte læringen til konkret og brugbar praksis, ligesom også ledergruppen har modtaget sparring.

Et spændende forløb, der for den enkelte deltager efter eget valg nu er rundet af med en opsamling enten ved at fremlægge et slutprodukt eller gå til eksamen i akademifaget Coaching og konflikthåndtering.

I sidste uge var det fremlæggelsernes dag, og i går var det eksamensdag. Hanne tog sammen med censor Birthe Hyldborg fra Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg på bedste vis hånd om eksaminanderne.

Herfra skal lyde et KÆMPESTORT tillykke til alle jer deltagere hos VSO Æblevej 2 med jeres nye viden og praktiske læring. Vi ønsker jer rigtig god arbejdslyst med at fastholde og udvikle de tilegnede kompetencer 🧠❤💪

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort