Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Forrygende fællesdag på kontoret med foredrag om generationer

Axept A/S

Forrygende fællesdag på kontoret, hvor Birgitte lavede et spændende oplæg om generationer, og hvad der kendetegner dem hver især. Et meget interessant og aktuelt tema - og ikke mindst tankevækkende, når vi ser på, hvordan bl.a. normer, værdier og egenopfattelse har rykket sig gennem de seneste 100 år.

Lige nu er den unge generation Z (f. 1996-2012) i fuld gang med at indtage arbejdsmarkedet. Her mødes de typisk af ledere, der kommer fra den ældre generation Jensen (f. 1955-1966) på mange af lederposterne - en generation, der er loyal, tilpasser sig, elsker at arbejde og er befolket med digitale indvandrere. Den multitaskende generation Z stiller høje krav til arbejdspladsen, ønsker indflydelse og forventer at få feedback, opmærksomhed og mulighed for udvikling, og så stiller de høje krav til virksomhedens omdømme og værdier.

Som konsulenter hos Axept oplever vi gang på gang, at generationernes forskellige tilgange og ønsker til arbejdslivet opleves som en udfordring, der omtales i ledelsesrummet.

Ønsker du og dine (leder)kolleger at få et større kendskab til og en mere indgående forståelse for de forskellige generationerne og deres ageren, så tag fat i os. Vi kommer meget gerne ud til jer i organisationen og laver et oplæg.Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort