Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

NYHED til dig, der er social- og/eller sundhedsfaglig og nyuddannet

Axept A/S arbejdsglæde coaching kerneopgaven overinvolvering trivsel underinvolvering

Er du social- og/eller sundhedsfaglig og nyuddannet?
Arbejder du i et mentalt højrisikojob?
Finder du det svært at navigere i dit nye job med dets vilkår, etiske dilemmaer og fart over feltet?

Er bekymringer, søvnforstyrrelser, angst, overansvarlighed, over- eller underinvolvering og selvbebrejdelser blevet en del af din hverdag?

Kan du svare ja til ovenstående, og ønsker du i stedet at fylde din arbejdshverdag med ro, arbejdsglæde, trivsel, overblik, støtte og opmuntring og mulighed for at drøfte og få afprivatiseret dine dilemmaer, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg tilbyder nu et gruppeforløb, hvor du vil møde andre med de samme følelser og dilemmaer, og gennem coaching og facilitering vil jeg hjælpe jer i en lille gruppe på max. 6 deltagere til større glæde i arbejdslivet som nyuddannet.

Forløbet består af 4 gruppesamtaler:
1) 09.09. kl. 10.30-12.30
2) 30.09. kl. 13.00-15.00
3) 17.10. kl. 16.00-18.00
4) 21.11. kl. 9.00-11.00

Vi mødes som udgangspunkt hos Axept på Torvegade 1 i Padborg, men forløbet kan også foregå online – alt efter ønske.

DU kan være socialrådgiver, SOSU, sygeplejerske, pædagog, fysioterapeut mv.

JEG er Hanne Toft Christiansen, 40 år og uddannet sygeplejerske, og jeg har selv en del erfaringer at trække på fra min tid som nyuddannet. Jeg har en kandidat i sygepleje, og i dag arbejder jeg som konsulent hos Axept, hvor en af mine hjertesager er at hjælpe medarbejdere indenfor social- og sundhedssektoren til større arbejdsglæde.

Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til hanne@axept.dk
Jeg vil glæde mig til at høre fra dig 😊

Arbejder du i et mentalt højrisikojob som nyudlært, og finder du det svært at navigere i dit nye job? Så lad os hjælpe dig med at få arbejdsglæde og trivsel ind i din hverdag

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort