Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Sensommernyt

Axept A/S

Vores konsulenter er nu i fuld gang igen efter sommerferien, august har budt os velkommen, og alle efterårets aktiviteter og opgaver venter forude. Det samme gør arbejdet med nye tiltag. Vi glæder os til at komme i gang med det hele.

Filial i Aarhus
Med virkning fra 1. august har vi igen åbnet en filial i Aarhus. Det er konsulent Rikke Moff Andersson, der har sin daglige gang i huset på Vester Allé, hvor vi tilbyder samtaler, coachinger, ledersparringer, supervisioner og uddannelsesforløb for mindre grupper af ledere og/eller medarbejdere.

Rikke har en akademisk baggrund og er desuden uddannet psykoterapeut, coach og stresscoach. Hun har både lang og stor erfaring i jobbet som konsulent og underviser, sidstnævnte bl.a. på interne lederuddannelsesforløb hos AUH og på vores åbne coachuddannelse. Du kan fange Rikke på mobil 2683 3396 eller sende en mail til rikke@axept.dk


Nye tiltag
Vi arbejder i øjeblikket med nye tiltag på flere fronter. Den praktiske lederuddannelse, som tager udgangspunkt i lederens praktiske hverdag og udfordringer, har i en årrække været en stor intern succes hos bl.a. AUH. Med samme udgangspunkt vil vi i 2024 tilbyde forløbet som en åben uddannelse, hvor alle interesserede ledere kan tilmelde sig. Du kan læse mere på vores hjemmeside og på de sociale medier, så snart de sidste detaljer er på plads.

Neurocoaching er et af de andre emner, som optager os. Også her arbejder vi intenst på at lave et spændende forløb, som bl.a. vil kunne blive et godt supplement til dig, der allerede er uddannet professionel coach.



Sidste år tog vi hul på forløbene 
Det bedste plejehjem/Den bedste arbejdsplads. De er blevet taget rigtig godt imod, og interessen spreder sig som ringe i vandet. Vi synes, det er fantastisk at få lov til at komme ud og bidrage med viden, metoder og værktøjer, som kan løfte både ledere og medarbejdere og højne den daglige trivsel.  

Vi udvider staben
Vi har med virkning fra 1. september ansat Anna-Marie Jürgensen som konsulent hos Axept. Hun er uddannet sygeplejerske og har senest adskillige års erfaring som underviser indenfor sundhedsvæsenet. Du kan glæde dig til en nærmere præsentation, når Anna-Marie er kommet godt i gang hos os.

Med disse ord vil vi ønske dig en dejlig sensommer.

Bedste hilsener
Team Axept


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort