Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Sommertilbud på bogen "Coaching i organisationer"

Axept A/S

”Vores liv bliver levet gennem fortællinger. Hver eneste dag udsættes vi for mange indtryk. Fortællinger er den måde, vi både som individer, som organisationer og som kultur organiserer vores fortolkninger på. Det kan både handle om de indtryk, vi får, og de episoder, vi indgår i.
Fortællingen bliver den fortolkningsramme, vi sætter vores erfaringer ind i, og fortællingen bliver kontekst for vores fortolkning. Gennem vores fortællinger giver vi mening til det, vi har erfaret. Vi danner altså mening ved at fortælle, og i processen udvælger vi de episoder til at danne fortællingen med, som passer ind i vores foretrukne fortolkning – eller i den foretrukne fortolkning, som andre påfører os.”

Sådan skriver Margrethe Gade og Birgitte Jepsen i deres seneste fælles bog ”Coaching i organisationer. Teori og værktøjer til coaching i arbejdslivet”, som de udgav sidste år på Hans Reitzels Forlag.

I bogen giver forfatterne eksempler på, hvordan vi kan arbejde med fortællinger, hvorfor de er vigtige, og hvad vi bruger dem til.

Vi er i sommerhumør ☀ og sælger bogen med 10% RABAT i hele juni og juli måned 🎈🎈🎈 Bestil den i linket herunder:

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort