Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Stressniveauet er alt for højt blandt danske unge

Axept A/S

Sundhedsstyrelsens netop offentliggjorte undersøgelse om danskernes sundhed viser et foruroligende billede af den mentale trivsel. Rigtig mange i særligt den yngre generation er ramt af et højt stressniveau, hvor især de unge kvinder i alderen 16 - 34 år er særligt hårdt ramt ligesom mændene i aldersgruppen 25 - 34 år.

De seneste år med corona har uden tvivl spillet en rolle for de ekstremt høje tal, der er kommet for dagen. Skoler og uddannelsesinstitutioner har været lukket ned, og hjemmearbejde har været mere normen end undtagelsen for mange. Det har været hårdt.

Det betyder dog ikke, at vi kan ånde lettet op og tænke, at når nu coronaen letter, så letter stressniveauet også. Her må vi erkende, at skaden er sket, og der er til stadighed et STORT behov for hjælp til at få bugt med angst, nedtrykthed, depression, søvnløshed og ja, stress.

Stresshåndtering har altid været Axepts hjertebarn. Psykolog Birgitte Jepsen har gennem mere end 25 år og med stor succes hjulpet utallige klienter med stress tilbage til god trivsel.

Det er også Birgitte, der underviser på Axepts stresscoachuddannelse, hvor du, der i forvejen er uddannet coach, kan blive endnu mere professionel i dit arbejde. Det kræver uddannelse, og det kræver viden at være stresscoach, og du vil få de bedste metoder og værktøjer til håndteringen.

Næste hold starter op i foråret 2023.

Der er alt for stor en andel af danskerne, der har stress.

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort