Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Seneste nyt — ledelse

Lederuddannelse på Aarhus Universitetshospital

kompetenceudvikling ledelse Ledelse i praksis

Birgitte underviser i denne uge det femte hold på Den praktiske lederuddannelse på Århus Universitetshospital, hvor hun glæder sig over samværet med en flok skønne ledere   Temaet i dag er ledelsesgrundlag, og der arbejdes med det i forskellige processer for at skabe fundamentet for udfærdigelsen af det endelige grundlag.I går blev der arbejdet med ledelse og ambitioner. 

Læs mere →


Nye kompetencer udi gruppe- og teamcoaching

coaching gruppecoaching ledelse teamcoaching

I går rundede årets hold i Coaching og ledelse af grupper og teams forløbet af med den sidste af i alt 4 undervisningsdage. Det har været et godt lille hold, som er blevet beriget med både Rikke og Birgitte som undervisere.3 af deltagerne har valgt først at sætte det endelige punktum for kurset den 10. januar, da de benytter sig af muligheden for at tage eksamen i akademifaget Teamledelse. Eksamen er mundtlig og udløser 5 ETCS-point. Kurset Coaching og ledelse af grupper og teams fungerer både som en overbygning til coachuddannelsen og som et tilbud til den leder eller medarbejder,...

Læs mere →


Den praktiske lederuddannelse på AUH

ledelse Ledelse i praksis

Endnu en spændende dag er skudt i gang for Birgitte, som er sammen med et fantastisk hold ledere på Aarhus Universitetshospital De er i gang med Den praktiske lederuddannelse, som strækker sig over i alt 7 dage. Dagens program tilhører dag 3.

Læs mere →