Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

God sommer!

Axept A/S nyhedsbrev

Juni 2021

skrivende stund er himlen blå, solen skinner, og duften af sommer rammer os som en let brise gennem de åbne vinduer og døre her på kontoret.

Sommeren er over os

Skolebørnene har taget hul på sommerferien, mens studenterne og dimittenderne fejrer sig selv og hinanden på fornøjelig vis.

Vi andre glæder os på deres vegne og ser i etaper frem til vores egne ferier, og så glædes vi over, at vi igen kan mødes med vores kære og nære uden restriktioner, men dog stadig med påpasselighed.

Hos Axept har foråret været travlt. På trods af COVID-19 og de udfordringer, den har givet, har der været rigeligt at se til på alle fronter.

Forårsholdet på vores åbne coachuddannelse er i fuld gang i Fredericia, hvor også de årlige netværksdage for professionelle coaches blev afholdt i maj måned.

Forårsholdet på coachuddannelsen er i fuld gang

Derudover har vi haft rigtig mange alsidige og spændende opgaver, herunder facilitering af forskellige processer i forbindelse med bl.a. udvikling og konflikthåndtering i såvel private, kommunale som regionale organisationer.

Både løbende supervisioner af medarbejdere, ledersparring, psykologsamtaler og coaching af bl.a. stressramte har også fyldt dagene op. Vi glæder os over at kunne gøre en positiv forskel, hvor og når der er brug for det.

I foråret ansatte vi Hanne Toft Christiansen som konsulent hos Axept, og hendes arbejdskalender har været fyldt op fra dag ét. Hanne klør på med stor energi, vilje, viden og ikke mindst lyst, og hun er vild med sit nye job. Og vi er vilde med at have fået hende som kollega. Tak til jer kunder for at have taget godt imod Hanne.

Muligheden for at søge kompetencemidler og dermed opnå et økonomisk tilskud til uddannelse og udvikling af medarbejdere benyttes af mange organisationer og virksomheder, og vi glæder os til også at kunne se frem til et efterår, der blandt andet på det grundlag byder på mange nye interne uddannelsesforløb.

Her og nu vil vi ønske DIG og dine kære en rigtig skøn og solrig sommer med masser af godt samvær og nærvær. Og selvfølgelig en dejlig afslappende sommerferie med masser af tid til ”bare” at være. Det er vigtigt!

KÆMPE sommerhilsen fra os,

Team Axept

Ha' en dejlig sommer med masser af afslapning og nærvær

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort