Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Styrk dine coachkompetencer

Axept A/S

På Axepts coachuddannelse får vores kursister mulighed for at tilegne sig en masse fantastiske, relevante og kraftfulde værktøjer og teknikker.

Er du tidligere deltager på coachrejsen og føler du, at du efterhånden er blevet lidt rusten udi håndværket, eller kæmper du med nogle af værktøjerne og får dem derfor ikke anvendt som en naturlig del af din coachstil?
 
Går du med overvejelser om, hvordan coaching kan blive en større del af din arbejdshverdag, eller har du måske bare brug for inspiration og erfaringsudveksling med andre coaches?


På 2-dages forløbet ”Styrk dine coachkompetencer” får du mulighed for at støve dine kompetencer af sammen med coachkolleger. Forløbets indhold tager udgangspunkt i dine ”brush-up ønsker” til fælles læring for alle deltagere. Vi træner, udveksler og inspirerer hinanden.


Hvert forløb har sit eget tema. Temaet bliver de 2 dages grundlæggende fokus og inspiration. Vi har tidligere arbejdet med temaer som for eksempel:
 
”Kunst” - hvordan kan kunsten inddrages i coachingen og være medvirkende til at åbne op for det umiddelbare?
 
”Her og nu”- som coach at være fokuseret på det, der er i øjeblikket og foran os. At øve sig på at være nærværende og til stede.
 
”Eksistentiel coaching” – med fokus på livets grundvilkår og dilemmaer og hvilke problematikker der kan knytte sig hertil.
 
Sidste gang arbejdede vi med temaet ”Overbevisninger”. Hvorledes kan vi blive endnu bedre til at lytte os frem til overbevisningerne i coachingen?. Hvad skal vi være opmærksomme på? Hvilke teknikker kan coachen anvende, så de hæmmende overbevisninger kan erstattes med støttende overbevisninger?

Hvornår:
Har du lyst og brug for et coachende energiboost, sparring og ny inspiration, så har du muligheden her i foråret den 15. + 16. april og/eller til efteråret den 7. + 8. oktober.

Hvem og hvor:
Rikke Moff Andersson er konsulent og underviser på de spændende dage, som bliver afholdt i Fredericia. Du kan tilmelde dig lige her

Hvad tidligere deltagere siger om forløbet:

”Super fed undervisning og inddragelse af alle vores udfordringer. Du formår at give os alle nogle gode input”, Sandra Solveig Sandlykke (2023)

”Gode agendaer og fantastiske evner til at gribe rummet og dét som er. En sand fornøjelse med meget prof. demo af hvad coachingen kan. Genial inspiration styret på behagelig og professionel vis. Jeg er stadig superfan” Annette Ellegaard, Solar Danmark A/S (2023)

” Tusinde tak for nogle fantastiske dage, som altid. Jeg tror, ​​vi alle fik både ny læring som finpudsning og opfriskning af vores værktøjer, modeller og metoder. Jeg er imponeret over den energi og faglighed, du kommer med hver eneste gang, og som smitter, inspirerer og giver ny/finpudset viden. TAK” Carina Reichle, Solar Danmark A/S (2023)
 
Dagene gik alt for hurtigt, det var et fantastisk godt program, der blev strikket sammen, og vores ønsker blev virkelig italesat og imødekommet. Jeg er kommet hjem med en dejlig fornemmelse i maven.
Gretel Riis (2022)


Ældre opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort