Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Vi udvider med endnu en dygtig konsulent

Axept A/S

Vi har travlt, og vi elsker det. Ligesom vi elsker at forkæle vores kunder med den bedste ydelse overhovedet. Vi har derfor udvidet teamet med endnu en superdygtig konsulent.
 
Anna-Marie Kjær Jürgensen havde sin første arbejdsdag hos os den 1. september, og hun er nu i fuld gang med de første undervisningsopgaver.

Vi glæder os over at have tilføjet vores team endnu flere gode faglige kompetencer samtidig med, at vi har fået et lyst hoved og et par ekstra hænder til at løfte alle de spændende opgaver, vi er så privilegerede løbende at blive betroet.  
 
Anna-Marie er uddannet sygeplejerske i 2005. Hun har arbejdet på forskellige afdelinger og har desuden været klinisk vejleder for sygeplejestuderende.

Læring og udvikling har altid et særligt fokus hos vores nye kollega, som de seneste 9 år har været ansat som underviser på Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa. Her har emnerne for undervisningen hovedsageligt været sundhedsfaglige, men også temaer som kommunikation, arbejdsmiljø og mødet med borgeren har været på skemaet.

Anna-Marie har en erhvervspædagogisk diplomuddannelse bag sig og er lige nu godt i gang med en Master i trivsels- og ressourcepsykologi. Hun er især optaget af relationens betydning for læring og af de perspektiver, der har betydning for menneskers trivsel og udvikling.

Ny konsulent pr., 1.9.2023 hos Axept: Anna-Marie Kjær Jürgensen

I sit nye job glæder hun sig rigtig meget til at arbejde med mennesker, der ønsker at rette fokus mod at skabe øget trivsel, udvikling og arbejdsglæde.
 
Anna-Marie er gift og mor til 4. Hun bor sammen med sin familie i landlige omgivelser og nyder at tilbringe sin fritid i den omgivende natur og skov.
 
Et stort og varmt VELKOMMEN til Anna-Marie. Vi sætter allerede stor pris på hendes kvalifikationer og hendes varme væsen, og vi glæder os til at videreudvikle både kollegaskabet og samarbejdet.
 
Du kan glæde dig til at møde Anna-Marie på de mange uddannelsesforløb, som vi har internt i alle typer organisationer. Er du nysgerrig efter at høre mere om, hvordan hun kan hjælpe netop dig/jer til at skabe øget trivsel og arbejdsglæde i din/jeres organisation, er du meget velkommen til at kontakte Anna-Marie på mobil 5164 2600 eller ved at sende en mail til anna-marie@axept.dk

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort