Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Velkommen til Anna-Marie Kjær Jürgensen

Axept A/S

Vi har travlt hos Axept, og vi elsker det ❤ Ligesom vi elsker at forkæle vores kunder med den bedste ydelse overhovedet. Vi har derfor udvidet teamet med endnu en superdygtig konsulent pr. 1 september.

Et STORT og varmt velkommen til Anna-Marie Kjær Jürgensen, som allerede er i fuld gang 🙏

Vi glæder os over at have tilføjet vores team endnu flere gode faglige kompetencer samtidig med, at vi har fået et lyst hoved og et par ekstra hænder til at løfte alle de spændende opgaver, vi er så privilegerede løbende at blive betroet.

Læring og udvikling har et særligt fokus hos vores nye kollega, som er uddannet sygeplejerske tilbage i 2005 og har arbejdet på forskellige afdelinger samt været klinisk vejleder for sygeplejestuderende.

Senest har Anna-Marie i en årrække har været ansat som underviser på Social- og Sundhedsskolen Syd i Aabenraa. Hun har en erhvervspædagogisk diplomuddannelse bag og er lige nu godt i gang med en Master i trivsels- og ressourcepsykologi.

Anna-Marie er især optaget af relationens betydning for læring og af de perspektiver, der har betydning for menneskers trivsel og udvikling.
Du kan glæde dig til at møde Anna-Marie på de mange uddannelsesforløb, som vi har internt i alle typer organisationer 😊

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om, hvordan hun kan hjælpe netop dig/jer til at skabe øget trivsel og arbejdsglæde i din/jeres organisation, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte Anna-Marie på mobil 5164 2600 eller ved at sende en mail til anna-marie@axept.dk

Kan være et sort-hvidt billede af 1 person og smiler

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort