Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Procesfacilitering (5 ECTS-point)

Sted: Fredericia

Varighed: 6 undervisningsdage + mundtlig eksamen af 20 minutters varighed
Pris: kr. 24.875 inkl. moms (kr. 19.900 ekskl. moms)

Kontakt os på 4030 1495 eller skriv til os her for at få oplysninger om kommende forløb på vores åbne hold, eller hvis I ønsker at gennemføre et forløb i egen organisation eller for en lukket gruppe af medarbejdere.

Se f.eks. kurset Lederen som facilitator og konsulent, som kan tilpasses jeres ønsker og behov. 

Vi gør opmærksom på muligheden for at søge kompetencefondene om økonomisk tilskud. Din fagforening eller jeres TR kan fortælle dig mere om dette.

Akademifaget Procesfacilitering er til dig, der som leder ønsker sig at få ny viden om og værktøjer til facilitering af møder og processer samtidig med, at du løfter din ledelse og får masser af inspiration.

Her er tale om et praksisorienteret lederkursus specielt designet til dig og dine kolleger, der ønsker at booste kompetencerne inden for facilitering.

Du får et kursus, som vil berige din hverdag som leder og gøre din rolle som mødeleder, facilitator og konsulent væsentligt sjovere og lettere. Samtidig bliver du endnu dygtigere til at facilitere i det dynamiske samspil med dig selv som procesleder.

du vil få foræret flere af de konkrete værktøjer, du bliver præsenteret for, og som er udviklet af psykolog Birgitte  Jepsen.