Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Året der gik

Axept A/S nyhedsbrev

December 2021

Året 2021 lakker mod enden, og vi kan se tilbage på et travlt år med spændende og forskelligartede opgaver. Et år, hvor vi også udvidede den faste medarbejderstab med to konsulenter.
 
De ”nye”
I foråret havde vi fornøjelsen af at byde Hanne Toft Christiansen velkommen hos Axept, og efter mere end 10 års tilknytning som ekstern konsulent, stresscoach og underviser blev Rikke Moff Andersson i det tidlige efterår en fast del af vores team.
 
Hanne og Rikke har hver især medbragt en dejlig bunke af kompetencer. Af fælles træk vi kan nævne, at de begge har årelang ledelseserfaring og er certificerede brugere af personanalysen Extended DISC, at de begge arbejder med relation og kontakt som højeste kontekst og er engagerede formidlere med en god energi og en skøn humor.

De brænder på hver deres vis for at hjælpe både mennesker og organisationer med at opnå trivsel og arbejdsglæde og med at skabe optimering og udvikling af arbejdsmiljøer og faglige kompetencer.
 
Hanne er uddannet sygeplejerske og har desuden en kandidatuddannelse i Klinisk sygepleje. Rikke har en universitetsuddannelse indenfor Semitisk filologi og Køn, kommunikation og kultur. Hun er uddannet coach hos Axept med speciale i stress og er også MPF-psykoterapeut.

Herunder ses øverst Hanne og nederst Rikke 😊 

Konsulent Hanne Toft Christiansen

Konsulent Rikke Moff Andersson

Året der kommer
2022 tegner til at blive et år med masser af fart på. Nye spændende projekter er i støbeskeen - herunder en direktør- og lederuddannelse i vidensdeling samt en medarbejderuddannelse i salg. Begge dele hos store private virksomheder. Herudover oplever vi en stigende efterspørgsel på hjælp til facilitering af processer omhandlende temaer som trivsel, kerneopgaver o.m.a. i både private og offentlige institutioner.

Vi glæder os til i starten af det nye år at byde dig velkommen på vores nye og opdaterede hjemmeside, som også får en webshop. Her vil du kunne købe forskellige materialer, og det vil også blive muligt at købe/tilmelde sig visse konsulentydelser og kurser/uddannelser online. 
 
Birgitte har besluttet, at 2022 for hende skal være året, hvor arbejdet fylder mindre og familien mere. De seneste år har hendes tre voksne børn beriget hende med indtil videre fire børnebørn, og de skal selvfølgelig lære deres mormor/farmor endnu bedre at kende.
 
Der er dog stadig arbejdsopgaver, der trækker i Birgitte i det kommende år, så hun slipper endnu ikke tøjlerne helt. Hun trapper bare lige så stille ned.

Team Axept ønsker en glædelig jul

Glædelig jul og godt nytår
Her og nu sender vi de bedste ønsker til dig og dine kære om en rigtig glædelig jul, som forhåbentlig vil byde på hyggelige dage med tid til samvær, nærvær, fordybelse og afslapning.
 
Vi ønsker dig også et sundt og lykkebringende 2022.
Vi ses i det nye år!

Vi ses i 2022!


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort