Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Velkommen til Axept - uddannelse og udvikling
Indkøbskurv 0

Neurofeedback - ja tak

Axept A/S EEG-træning neurofeedback

Af psykolog Birgitte Jepsen 

Det er efterhånden ved at være en del år siden, at vi hos Axept stødte på begrebet neurofeedback for første gang.

Det var den dygtige og anerkendte Ann Helen Pettersen fra Institut for Hjernetræning, der introducerede det for os - og vi har været fans lige siden.

EEG-Training i Gråsten

Hvad er det?
Neurofeedback er en effektiv træningsmetode til at træne hjernen. Træningen sker ved hjælp af elektroder, som sættes på hovedet, og som måler hjernens elektriske aktivitet.

Gennem en forstærker sendes dataene til en computer, hvorpå der er indlagt et avanceret software, der laver en analyse og giver feedback på hjernebølgerne. På baggrund af analysen bliver der sat et specifikt program op til den enkelte, og træningen foregår efterfølgende således, at nogle hjernebølger stimuleres, mens andre hæmmes – alt efter udfordring og behov.

Metoden er både dybdegående og vidtfavnende, og vi har her et værktøj, som kan styrke områder i hjernen, der normalt hæmmer impulsiv adfærd, angst, depressive tanker og emotioner, hyperaktivitet, og tankemylder. Et værktøj til at styrke opfattelse, kognitive og motoriske færdigheder og eksekutive funktioner.

Når man træner med neurofeedback, vil man opleve, at f.eks. koncentration og arbejdshukommelse bliver bedre, og at man får højere karakterer på skole og uddannelse uden at have følelsen af at præstere bedre. Det sker bare automatisk, fordi de grundlæggende områder af hjernen, som er involveret i disse færdigheder, er blevet styrket.

Det er en metode, som ikke er særlig kendt, men ikke desto mindre er den fantastisk effektiv.

Vi er nu så heldige, at vi har fået en kapacitet i vores nærområde, som har taget den særlige uddannelse, det kræver at arbejde med neurofeedback.

Helle Hymøller har for nylig åbnet en klinik i Gråsten netop for at hjælpe børn, unge og voksne med forskellige udfordringer som AHDH, angst, OCD, autisme.

Træningen kan desuden:

  • styrke koncentration og hukommelse
  • minimere stress
  • skabe større velvære og trivsel
  • øge den mentale kapacitet

Kontakt os gerne for at høre mere om denne enestående mulighed for at træne hjernen på en meget effektiv måde. Du kan også læse mere her, hvor du også finder kontaktoplysningerne til EEG-træner Helle Hymøller.


 


Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort